artikel

Terras Top 100 2018 nr.18: De Vossenberg, Vierhouten

Café 307

Op de Veluwe vinden we dit jaar de Provinciewinnaar van ’s lands grootste provincie, De Vossenberg Vierhouten. Fijn terrassengebied hier; immers zetelt in deze omgeving ook Brasserie Staverden, de winnaar van 2017 én De Boterlap in Harderwijk, tweevoudig winnaar van de Terras Top 100.

Terras Top 100 2018 nr.18: De Vossenberg, Vierhouten

En dat topterrassenvirus waart rond hier in het noorden van de provincie. De Vossenberg Vierhouten heeft een zeer aantrekkelijk terras en als we aankomen, is de begroeting allerhartelijkst. De witte sloven vindt ons jurylid gevaarlijk. ‘Besmettelijk’, maar dat is natuurlijk ook persoonlijk.

Zijn eindconclusie: ‘De uitstraling van De Vossenberg is goed. Een mooi verzorgd terras met erg attente medewerkers en een eigenaar die zelf erg betrokken is en een goed overzicht heeft wat er op zijn terras gebeurt. Waar nodig werkt hij mee en hij maakt hier en daar een praatje. Kortom; erg gastvrij.’

Elspeterbosweg 1
Hoteldevossenberg.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel