artikel

Terras Top 100 2018 nr.20: Canella, Breda

Café 528

‘Je wil hier meteen gaan zitten’, lezen we in het juryrapport. In onze terminologie is heet dat ‘stopkracht’. En dat heeft Canella Breda dus goed begrepen.

Terras Top 100 2018 nr.20: Canella, Breda

We treffen, bij het opnemen, een ervaren medewerkster én, bij het uitserveren, een minder ervaren kracht. Maar het gaat niet ten koste van het bezoek aan Canella Breda. Het opnemen van de bestelling was buitengewoon goed. Eerst vraagt ze wat we willen drinken en daarna of we ook iets willen eten.

We geven aan de kaart nog even te bekijken. Kort daarop – als ze klaarblijkelijk in de gaten heeft dat we het al weten – staat de medewerkster weer aan onze tafel. Netjes. De bestelling werd gebracht door een andere (jongere) dame en die was nog een beetje onzeker. Maar wel heel vriendelijk en correct. Het glas van het bronwater werd keurig half ingeschonken in het glas. Bij het koffiekopje stond het oortje aan de linkerkant en het logo was dus niet voor ons jurylid, maar wel voor de tafelgenoot goed zichtbaar. Het zijn kleine dingetjes, die echter wegvallen tegen de vriendelijkheid van de serveerster. Want Canella Breda heeft een erg goed terras met een leuke, sfeervolle, moderne aankleding. Erg uitnodigend en we waren er dan ook heel erg graag.

Het Sas 10
Canella-breda.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel