artikel

Terras Top 100 2018 nr.21: De Gouden Leeuw, Goedereede

Café 1219

Op de kop van Goeree vinden het pittoreske De Gouden Leeuw Goedereede. En evenzo schilderachtig is het bijbehorende terras. ‘Gezellig’ is het eerste woord dat ons jurylid te binnen schiet als hij aankomt. ‘Vooral ook de leuke aankleding van bloembakken met planten en kruidenplantjes.’

Terras Top 100 2018 nr.21: De Gouden Leeuw, Goedereede

Daar kwam vervolgens ook nog eens een hartelijk begroeting overheen. Dan kan je terrasdag al nauwelijks meer stuk. ‘Door de hartelijke ontvangst van de medewerkers had je al snel het idee je thuis te voelen op het terras van De Gouden Leeuw Goedereede’, lezen we. Het is warm dus we bestellen een chardonnay én een huisgemaakte ijsthee. Als we aangeven iets te willen eten vraagt de medewerker wat we lekker vinden.

Zijn voorstel uiteindelijk om voor ons ‘iets lekkers’ samen te stellen, nemen we graag aan en daar krijgen we geen spijt van. Een adresje als dit verdient volgens ons jurylid zeker de aanbeveling van een mooie notering in deze lijst. Nou, dat blijkt ook wel, getuige deze 21e plek. Want locatie, eten en drinken zijn top. De vriendelijkheid van de medewerkers doet daar nog een schepje bovenop. Kortom een verdiende notering.

Markt 11
Hoteldegoudenleeuw.com

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel