artikel

Terras Top 100 2018 nr.22: Pavarotti, Zoetermeer

Café 445

Als we begin mei op een zonnige dag het terras van Pavarotti Zoetermeer betreden, is het al aardig druk. Gelukkig maar, want het bedrijf, en de omliggende zaken, hebben even moeten lijden onder een fllinke verbouwing van het Stadhuisplein waar ze liggen.

Terras Top 100 2018 nr.22: Pavarotti, Zoetermeer

Maar na het zuur komt het zoet en nu ligt er dus een mooi afgewerkt plein met daarop een flink aantal terrassen, waaronder dat van Pavarotti Zoetermeer. Een van de vele loten aan de boom van BIG Horeca, het imperium van ondernemer René Bogaert. Er wordt binnen alle bedrijven flink ingezet op het trainen van personeel en dat ervaart ons jurylid ook. ‘De medewerkster die ons helpt, is allerhartelijkst en heeft duidelijk plezier in haar werk. Het valt direct op dat in dit bedrijf gerichte trainingen worden gegeven.’

Dat blijkt ook uit de kennis die ze tentoonspreidt als we om advies vragen. Het eten maakt ons bezoek wat dat betreft helemaal af. Italiaans bij de Italiaan natuurlijk. Lekkere, vers gebakken focaccia met heerlijke smeersels die warm opgediend worden. Pavarotti Zoetermeer biedt de bezoeker het complete plaatje en het is een genot dit terras te mogen bezoeken. Zoveel is wel duidelijk geworden.

Stadhuisplein 7
Pavarotti.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras