artikel

Terras Top 100 2018 nr.23: Het Maashotel, Broekhuizen

Café 246

De naam geeft het natuurlijk al weg: het terras van Het Maashotel Broekhuizen ligt mooi aan de Maas. Eromheen ontwaren we prachtige rozen. Het terras zelf ziet er netjes en verzorgd uit. De tafels staan mooi ruim opgesteld. Altijd prettig als je de conversatie van de buren niet hoeft mee te beleven en vice versa natuurlijk.

Terras Top 100 2018 nr.23: Het Maashotel, Broekhuizen

De medewerker bij Het Maashotel Broekhuizen, de eigenaar menen we, is continu aanwezig, druk bezet, maar heeft altijd oog voor de gasten. Geen enkele keer tijdens ons bezoek voelen we de behoefte om te zwaaien omdat we niet snel genoeg geholpen worden. En wat ook fijn is hier, is dat er genoeg aandacht is voor de kleine puntjes op de i. Meteen een bakje water neerzetten voor de hondjes die zijn meegekomen.

Op zulke momenten voel je je echt gezien en weet een bedrijf het verschil te maken en zich te onderscheiden van de rest in deze lijst. Daarnaast hebben we geluk met de medewerker die verantwoordelijk is voor onze tafel. Hij doet z’n werk meer dan prima en zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat de sfeer ongedwongen is.

Veerweg 11
Hetmaashotel.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel