artikel

Terras Top 100 2018 nr.25: Troubadour, Tubbergen

Café 252

Het is druk als we aankomen op het terras van familierestaurant Troubadour Tubbergen. Ondanks dat worden we niet over het hoofd gezien en vriendelijk begroet.

Terras Top 100 2018 nr.25: Troubadour, Tubbergen

Leuk detail: we werden zelfs begroet door een medewerker technische dienst die aan de zijkant van het terras aan het werk was. Erg attent. Is dit die typische Twentse gastvrijheid? We zullen tijdens ons bezoek aan familierestaurant Troubadour Tubbergen merken dat het daar wel goed mee zit. De dame die aan onze tafel komt is vlot, vakkundig en vriendelijk. Met name dat laatste valt op. Het komt oprecht over, dat is erg prettig.

Leuke van dit alles is; het daadwerkelijke bezoek moet nu nog beginnen. Ook dát valt niet tegen. De gerechten worden gelijktijdig geserveerd, vooraf is de menage voor de pannenkoek al op tafel gezet. Op het bordje staan, stroop, poedersuiker, pindakaas, chocopasta en twee soorten jam. Zo wil je het graag hebben. Troubadour heeft de verwachtingen meer dan overtroffen. Vreesden we eerst nog een ‘speeltuinterras’ aan te treffen met veel kinderen, dat viel echt mee. Het heeft ons in z’n geheel positief verrast.

Tibsweg 2
Restauranttroubadour.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel