artikel

Terras Top 100 2018 nr.26: Herberg Jan, Heiloo

Café 277

We worden al vrolijk als we hier, hoog in Noord-Holland, komen aanlopen. Een net en gezellig terras bij Herberg Jan Heiloo, met wat kleedjes, kussentjes en gezellige fleurige bloemen. Alle tafels zijn netjes en gezellig opgedekt.

Terras Top 100 2018 nr.26: Herberg Jan, Heiloo

Ook de bediening heeft er overduidelijk zin in. De medewerker komt zodra we ons hebben geïnstalleerd, om ons welkom te heten en om te vragen of hij iets lekkers voor ons mag maken. Deze vriendelijke vraag gaat gepaard met veel enthousiasme en een hartelijke glimlach. We gaan uiteindelijk – onder meer – voor de worteltjestaart.

Die blijkt heerlijk smeuïg, goed op smaak en wordt netjes gepresenteerd. Ons jurylid is verkocht: ‘Hier fiets je voor om’, noteert hij enthousiast. Hij sluit dan ook af met: ‘Ik ben onder de indruk en mijn ervaring met dit terras gaat mijn verwachtingen te boven. Een mooie en nette uitstraling, gastvrij personeel en goede producten.’

Kennemerwegstraat 97
Herberg-jan.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel