artikel

Terras Top 100 2018 nr.28: Flantuas, Lelystad

Café 499

Kijk, dat is nog eens een fraai staaltje continuïteit; opnieuw gaat de prijs van Provinciewinnaar Flevoland naar Flantuas Lelystad. Het terras bij het vliegveld staat al jaren in deze lijst en dus niet voor het eerst als beste van de provincie.

Terras Top 100 2018 nr.28: Flantuas, Lelystad

Dat dit terecht is, blijkt ook nu als we binnenkomen bij Flantuas Lelystad. Vrolijk worden we te woord gestaan bij binnenkomst. Of we wat willen eten? Als we aangeven dat we eerst wat willen drinken, dan naar het Aviodrome willen en dan wat willen eten, kunnen we reserveren. Prima. Als we later op de dag aanschuiven, worden we aangenaam verrast door wat ons voorgeschoteld wordt.

Aan de ene kant saté ‘met alles erop en eraan’ en op het andere bord lag zuurvlees van weiderund met verschillende kleuren wortelen, daarbij schaaltjes met frites, zure uien, mayonaise en kleine blokjes appelcompote. Echt goed hoor. En wat nou zo fijn is; het wordt allemaal zo vrolijk opgediend en dat in een omgeving waar je je direct thuis voelt. Wat een terras.

Emoeweg 4
Flantuas.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel