artikel

Terras Top 100 2018 nr.29: Stan & Co, Arnhem

Café 430

De tafels bij Stan & Co Arnhem zijn net en uniform gedekt met plantje, kaart, kaars en een schone asbak. Maar ook de planten en de hele inrichting van het terras laat duidelijk merken dat ze er hier écht hun best voor doen. Zonwering is ingeklapt zodat de gasten kunnen genieten van het lentezonnetje. We […]

Terras Top 100 2018 nr.29: Stan & Co, Arnhem

De tafels bij Stan & Co Arnhem zijn net en uniform gedekt met plantje, kaart, kaars en een schone asbak. Maar ook de planten en de hele inrichting van het terras laat duidelijk merken dat ze er hier écht hun best voor doen. Zonwering is ingeklapt zodat de gasten kunnen genieten van het lentezonnetje. We zien meerdere buffetkarren. Netjes en verzorgd. Qua medewerkers zoeken ze de randen op, zonder buiten de lijntjes te kleuren. Sommigen hebben een gescheurde broek en ook duidelijk zichtbare tatoeages.

Maar het sluit aan bij het concept en bij het publiek dat hier komt. Medewerkers dragen eigen kleding maar wel eenzelfde schort. De jongste van ons gezelschap (10 jaar) bestelt ijsthee. Die is nog niet klaar, horen we vriendelijk. Streng zou je zeggen: als je open bent, moet je klaar zijn. Maar deze medewerkster lost het heel netjes op door te zeggen: ‘We hebben hele lekkere huisgemaakte limonade, en’, terwijl ze de kaart erbij pakt ‘Jij zou die moeten proberen, die vind ik namelijk ook heel lekker.’ Top!

Willemsplein 46
Arnhem.stan-co.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel