artikel

Terras Top 100 2018 nr.32: Van den Brink, Soest

Café 538

Een zeer vriendelijke medewerkster begroet ons zodra we het terras van Eetvilla van den Brink Soest opkomen. We mogen zelf een tafeltje uitkiezen om te gaan zitten, vertelt ze ons. Zodra we geïnstalleerd zijn, komt ze naar ons toe om ons te bedienen.

Terras Top 100 2018 nr.32: Van den Brink, Soest

Leuke, open uitstraling, mooie bedrijfskleding en alles bij elkaar representatief voor Eetvilla van den Brink Soest. ‘Wat mag ik jullie te drinken inschenken?’ vraagt ze netjes. Als we Spa Rood en Ice Tea Green bestellen, denkt ze met ons – en haar werkgever – mee en vraagt of we wellicht een grote fles willen, of misschien wel de huisgemaakte ice tea. Prima natuurlijk. Als we verder doorvragen, heeft ze goede antwoorden op wat we willen weten.

Als we om de kaart vragen, is de keuken nog niet geopend. We mogen uiteraard vast even kijken en we kunnen ook al bestellen. We bestellen een broodplankje en bitterballen. Dit blijkt achteraf een prima keus. Ja, in Soest bij deze mooie eetvilla hebben ze qua terassenbeleid alles wel op orde. Het was deze middag een echte traktatie hier plaats te mogen nemen.

Soesterbergsestraat 122
Eetvilla.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel