artikel

Terras Top 100 2018 nr.34: De Buurman, Heerenveen

Café 214

Heerenveen ontpopt zich als een terrasstad in deze lijst. Uiteraard is er ’t Gerecht, maar ook De Buurman Heerenveen is een terras om trots op te zijn. Vorig jaar waren we al enthousiast over deze zaak aan het horecastraatje Achter de Kerk. Ook nu worden we weer vrolijk van ons bezoek.

Terras Top 100 2018 nr.34: De Buurman, Heerenveen

Zoals we eigenlijk al verwachtten, staat het terras er weer keurig bij als we aankomen bij De Buurman Heerenveen. De tafeltjes zijn voorzien van een houten houder met daarin een asbak en de drankenkaart, banken met heerlijk zittende kussentjes en er is een grote luifel die het hele terras kan overdekken. De medewerkers zien er verzorgd uit en zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij.

We zitten net in een hoekje waar we – van binnenuit – niet gezien worden. Maar als we even gaan staan, komt er direct iemand die ons vriendelijk en gastvrij te woord staat. Vanaf dat moment loopt het bezoek op rolletjes. Van opnemen tot uitserveren en van afrekenen tot afscheid nemen. Bij De Buurman is er duidelijk aandacht voor de juiste benadering van de gast en de etiquette op het terras. Een meer dan verdiende topnotering voor deze zaak in de Terras Top 100 2018.

Achter de Kerk 18
Debuurman.com

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel