artikel

Terras Top 100 2018 nr.36: Het Rheins, Enter

Café 163

Landgoed Het Rheins Enter is de afgelopen jaren een goede bekende geworden in deze lijst. De gedreven ondernemer Rien Mol bekende vorig jaar tegenover RTV Oost zijn stem kwijt geweest te zijn vanwege al het juichen om de 9e plek en de winst van de Publieksprijs.

Terras Top 100 2018 nr.36: Het Rheins, Enter

Een jaar eerder was zijn medewerker André Homan ook al verkozen tot Parel van het Jaar. Kortom; Het Rheins Enter domineerde de Terras Top 100 flink. En nu is daar plek 36. Is er wat gebeurd dan? Nee, absoluut niet. Met 400 deelnemers is het dringen geblazen en Rien Mol zei het zelf al; de jury is superkritisch en let op de kleinste details. Als je ergens een kleine steek laat vallen, kan je dat zo een aantal plaatsen kosten.

Dat betekent natuurlijk niet dat Het Rheins ineens een minder terras is. Sterker nog; veel terrassen (zo’n 364 vermoeden we), zouden tekenen voor een 36e plek. En het blijkt ook als we het juryrapport erbij pakken; een ruime 8 voor dit terras. Lekker eten, drank snel op tafel, vriendelijke, voorkomende medewerkers. Nee, het zit hier wel goed in dit fraaie Twentse Enter.

Reintszijweg 5
Het-rheins.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel