artikel

Terras Top 100 2018 nr.37: Madonna, Amersfoort

Café 435

De Amersfoortse grachten zijn niet de bekendste van het land. Wij ontdekken echter dat het behoorlijk goed toeven is aan het water hier in de Keistad. En dat doen we dan bij Madonna Amersfoort.

Terras Top 100 2018 nr.37: Madonna, Amersfoort

Het terras Madonna Amersfoort is een binnenplaatsje midden in de binnenstad aan de gracht. We worden aangenaam verrast door de leuke ligging en vrolijke terrasinrichting. We hebben het idee dat ze nog niet helemaal klaar zijn hier. De keuken, aan de achterzijde gelegen, heeft langs de dakrand nog onafgemaakt werk. Maar wanneer je achteraan op het terras plaatsneemt, kun je door een grote raampartij diezelfde keuken inkijken en zien hoe de chefs de gerechten bereiden.

Leuk! En het eten dat ze bereiden, bevalt ook goed. We bestellen een broodje vitello tonnato en een broodje met gerookte zalm en avocado. Een prima keus. Die gerookte zalm komt op een robuuste plak brood (de vitello tonnato ook trouwens) met ovengedroogd spek, een gepocheerd eitje en avocado. Heerlijk en tekenend voor een fijn bezoek.

Krommestraat 32
Madonna-amersfoort.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel