artikel

Terras Top 100 2018 nr.38: Welgelegen, Voorhout

Café 412

Het terras van Welgelegen Voorhout oogt vrij nieuw. Het komt gezellig, sfeervol en laagdrempelig over. Er is een buitenhaard en verder zien we hoge en lage zitjes (banken en tafels). Het geheel is goed op elkaar afgestemd en ziet er verzorgd uit.

Terras Top 100 2018 nr.38: Welgelegen, Voorhout

De tafels bij Welgelegen Voorhout zijn voorzien van verse bloemen en zijn uniform gedekt. De medewerkster die ons ontvangt, heeft een glimlach van oor tot oor en nodigt ons van harte uit om plaats te nemen. Zo wil je ontvangen worden. Er zijn twee medewerksters aanwezig en ondanks de grote groep die komt eten, hebben zij het terras onder controle. Gedurende ons verblijf kunnen we grotendeels een beroep doen op de medewerksters. En iets dat er bij drukte nog wel eens bij in wil schieten, het afruimen, krijgt hier geen voet aan de grond.

Het valt zelf op hoe snel tafels weer worden afgeruimd na vertrek van de gasten. Ook onze tafel wordt bij het vragen om de rekening direct afgeruimd, inclusief de viltjes die waren neergelegd. Ja, dat is snel en zo maak je ruimte voor de volgende gasten. Prima! Het café Welgelegen maakt een toegankelijke indruk en straalt gezelligheid en sfeer uit. Dit is ook doorvertaald op het terras. Al met al een prima ervaring.

Jacoba van Beierenweg 90
Cafe-welgelegen.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel