artikel

Cocktailrecept: the Bombay Buck

Café 951

Bombay Sapphire presenteert zomerse cocktails bereid met deze gin. De Bombay Buck is een verfrissende cocktail met een verrassende, bittere nadronk. Bereid de cocktail zelf.

Cocktailrecept: the Bombay Buck

Bombay Sapphire heeft verder cocktailrecepten van een klassieker ‘The Bombay Sapphire & Tonic Gin’ tot een cocktail met kleur, ‘The Clover Club met frambozen’. The Bombay Buck heeft een ietwat zwaardere toon.  Hier het recept van deze friss cocktail met een bittere nadronk.

Ingrediënten Bombay Buck

  • 50 ml Bombay Sapphire Gin
  • 100 – 125 ml ginger ale
  • 2 druppels Angostura bitters
  • 2 limoenschijfjes
  • Highball glas

Bereiding Bombay Buck

Vul het highball glas met ijsblokjes en de gin. Pers een vers gesneden limoenschijfje uit over het ijs en laat vallen in het glas. Top af met de ginger ale en voeg twee druppels Angostura bitters toe. Meng voorzichtig en garneer met het tweede limoenschijfje.

 

Reageer op dit artikel