artikel

Cocktailrecept: Spiced Pineapple Daiquiri

Café 779

De Koninklijke De Kuyper introduceerde een frisse likeur met de exotische smaak van ananas: Pineapple Liqueur. Met deze likeur wordt de Spiced Pinaepplke Daiquiri gemaakt. Hier het recept.

Cocktailrecept: Spiced Pineapple Daiquiri

Bartenders kunnen met deze ‘Pineapple Liqueur’ een nieuwe frisse twist aan cocktails toevoegen. De ‘Pineapple Daiquiri’, bestaande uit De Kuypers likeur met volle ananassmaak, limoen en Don Q Spiced Rum, is een zomercocktail met een frisse smaak en een verfijnd zuurtje van limoen.

Ananas is hot

De ananas is hot. De vrucht is een veel gezien modeverschijnsel in gestyle interieurs en als hippe print op kleding. De Kuyper vond het tijd om deze trend door te vertalen naar de basis van smaakvolle cocktails wereldwijd. Hieronder het recept van de Pineapple Daiquiri.

Recept Spiced Pineapple Daiquiri

Ingrediënten:

  • 20 ml De Kuyper Pineapple
  • 40 ml Don Q
  • spiced rum
  • 20 ml limoensap

Bereiding:

Alle ingrediënten goed shaken met ijs en serveren in een mooi glas.