artikel

Flevosap, het sap waar je de smaak ziet zitten

Café 119

Het meeste fruit voor de sappen van de merken Flevosap en ’s Lands Beste wordt op de boerderij in Biddinghuizen geperst en gebotteld in glazen flessen.

Flevosap, het sap waar je de smaak ziet zitten

Begin jaren ‘90 zijn de broers Roel en Wyno Vermeulen, naast het telen van fruit, begonnen met het persen tot sap van appels en peren uit eigen boomgaard. Het persen en bottelen van Flevosap is tot op de dag van vandaag nog precies hetzelfde, zonder concessies te doen aan de vrucht. Fruit is gezond, dat hoef je niemand uit te leggen. Hoe bijzonder is het dan om sappen te produceren waar alleen fruit het ingrediënt is. Er wordt echt helemaal niets aan het sap toegevoegd. Je proeft dan ook het pure fruit. Het zoete in het sap is alleen maar afkomstig van de vruchteigen suikers. De sappen zijn te proeven op stand 07.439.

Reageer op dit artikel