fotoreportage

In den Bockenreyder gehuldigd

Café

Ad de Bruyn en Riet de Kort van Herberg In den Bockenreyder zijn maandagavond 23 november nogmaals gehuldigd voor de behaalde winst van de Café Top 100 2015/2016. In hun eigen café reikte Misset Horeca’s hoofdredacteur Marjon Prummel een fraai canvas uit waarop het team van De Bockenreyder juichend op het podium staat na de bekendmaking van de Café Top 100 maandag 16 november. Ook waren er woorden van hoofdjurylid Ton Lenting en overhandigde burgemeester Ryan Palmen van Hilvarenbeek, waar Esbeek onder valt, een bloemetje. De burgervader proostte voorts op het café met de woorden dat nu heel Nederland weet ‘wat wij allang weten. Wat voor topcafé dit is.’ Een foto-impressie.

In den Bockenreyder gehuldigd
VFN#976 Marjon Prummel Hoofredactrice Misset Horeca overhandigt het cadeau aan Eigenaar Ad de Bruyn

Een week na de bekendmaking is de rust een beetje weergekeerd in het bedrijf. De Bruyn: ‘Het was afgelopen week een gekkenhuis. We hebben tientallen bloemstukken gekregen en de felicitaties kwamen vanuit het hele land. Er waren zelfs felicitaties uit Dubai en Australië.’ Ook aan media-aandacht geen gebrek. ‘Ik heb afgelopen dinsdag alleen al 31 radio-interviews gegeven.’

Reageer op dit artikel