fotoreportage

Eerste dag Terras Top 100 Hoofdjurybezoeken

Café 5943

De hoofdjurybezoeken voor de Terras Top 100 2016 vonden plaats op maandag 20 en dinsdag 21 juni. De hoofdjury bezocht in totaal zeven terrassen om met de ondernemers te praten over hun onderneming, hun visie, hun beleid en alles wat er nog meer ter sprake kwam. Ook werd er een kijkje voor én achter de schermen genomen. Een foto-impressie van de eerste dag.

Eerste dag Terras Top 100 Hoofdjurybezoeken

Op basis van deze bezoeken neemt de Hoofdjury van de Terras Top 100 een beslissing over de definitieve ranking. De hoofdjury bestaat uit Marjon Prummel (hoofdredacteur Misset Horeca), Gert Boonen (tweevoudig winnaar Terras Top 100 en mede-eigenaar van De Boterlap in Harderwijk), Barry en Judith Zwinkels (winnaars Terras Top 100 2014 en eigenaren De Wollebrand in Honselerdijk), Arnoud Schimmel en Alexandra Viersma (winnaars Terras Top 100 2015) en Michael Simon, redacteur Misset Horeca en coördinator Terras Top 100. Een foto-impressie van de eerste dag.

Reageer op dit artikel