fotoreportage

Foto’s feestelijke bekendmaking Terras Top 100 2016

Café 2391

In een zonovergoten Egmond aan Zee werd maandag 4 juli de Terras Top 100 2016 onthuld. Bij Restaurant van Speijk, de winnaar van 2015 werden provinciewinnaars bekendgemaakt, de Publieksprijs, de Ster en natuurlijk de nummer één. Dat was dit jaar Het Hooihuis in Roosendaal. Een sfeervolle middag en avond in beeld.

Foto’s feestelijke bekendmaking Terras Top 100 2016

Het feest was natuurlijk groot bij het team van Het Hooihuis uit Roosendaal. Na jaren in de lijst te hebben gestaan, was daar nu eindelijk die felbegeerde 1e plek. Maar ook Het Ludina Terras uit Groningen was meer dan enthousiast. Voor Maik van Heerd en z’n team was het een drievoudig feest. Het terras debuteert dit jaar op plek 22 in de lijst, is Provinciewinnaar Groningen en wint met overweldigende meerderheid de Publieksprijs. Maar een plek in de lijst is sowieso een feest, dat bewezen alle aanwezigen op een lange, mooie middag.

Foto’s: Koos Groenewold

Omdat er veelvuldig naar  gevraagd is, heeft Misset Horeca voor de Terras Top 100 2017 alvast een voorinschrijving geopend. Klik hier om er voor te zorgen dat je er in 2017 -ook weer- bij bent.

Reageer op dit artikel