fotoreportage

Foto’s: Feestelijke avond Café Top 100 2016

Café 3598

Een kleine 600 medewerkers en ondernemers die in de Café Top 100 2016 stonden, kwamen maandag 7 november samen in Studio 21 in Hilversum. Daar telden zij, onder leiding van presentator Erik van Muiswinkel de complete ranglijst af. Ook werden diverse categorieprijzen uitgedeeld. Een fototerugblik.

Foto’s: Feestelijke avond Café Top 100 2016

In een volgepakt Studio 21 kwamen bijna 600 caféondernemers en -medewerkers samen om de onthulling van de Café Top 100 2016 bij te wonen. Tijdens een spectaculair evenement werd het Maastrichtse In de Karkol de grote winnaar van de avond, als de nieuwe nummer 1.

Viering van de cafébranche

Maar naast de nummer-1 werden ook alle Provinciewinnaars, De Parel en de Publieksprijswinnaars in het zonnetje gezet. Maar het was vooral een avond waarin de cafébranche in z’n totaliteit gevierd werd. Een terugblik in foto’s:

Bekijk hier de ranglijst van de Café Top 100 2016

Ook meedoen volgend jaar? Schrijf u dan hier alvast in.

Reageer op dit artikel