fotoreportage

Foto’s: La Buvette in Rotterdam

Café 665

Martin Baan en Patricia Tulen runnen in Rotterdam La Buvette in het Erasmusgebouw aan de Coolsingel. De zaak is inmiddels zeven dagen per week open en serveert ontbijt, lunch en borrelgerechten. Vrijdagavond kun je er ook dineren.

Foto’s: La Buvette in Rotterdam

De keuken van La Buvette staat onder leiding van Fabian Oldenburger. Naast café is La Buvette ook traiteur. ‘Deze hopen we uit te breiden met een eigen locatie op ons terras aan de Coolsingel 104. Gasten kunnen onze huisgemaakte patés, rillettes, quiches, patisserie en wijnen ook kopen voor thuis. Oldenburger: ‘Onze smaken zijn puur en verfijnd maar vooral ook niet te moeilijk. We werken samen met meesterboulanger Hiljo Hillebrand.

La Buvette is al geopend in het voorjaar van 2016. De zaak is nu zeven dagen per week geopend en heeft een terras aan de Coolsingel.

Meer fotoreportages

 

Reageer op dit artikel