fotoreportage

Casper Reinders & Steven Pooters openen Libertine café café

Café 2100

Libertine café café is het nieuwe restaurant van de Amsterdamse horecaondernemers Steven Pooters & Casper Reinders. ‘Libertine café café is een all day restaurant, we serveren de kwaliteit van een restaurant maar gedragen ons als een echt café’, aldus Pooters.

Casper Reinders & Steven Pooters openen Libertine café café

Op de kaart staan simpele Italiaanse gerechten New York-style: geen pizza ’s maar pizzetta’s met mooie ingrediënten. Een eitje komt in een klein gietijzeren pannetje op je bord, rechtstreeks uit de reusachtige (en zichtbare) houtoven. Vis en vlees bestel je met een bijgerecht van knapperige seizoensgroenten als. En natuurlijk zijn er frisse salades.

Het interieur komt van de hand van Reinders, die de ruimte door het gebruik van verschillende soorten marmer, afgezet tegen donkere muren en lichte houten banken een frisse en relaxte sfeer heeft meegegeven. Libertine café café is 7 dagen per week open vanaf 9:00 uur ‘s ochtends.

Reageer op dit artikel