fotoreportage

Foto’s: Misset Horeca Terras Bootcamp in beeld

Café 2583

Ruim 300 ondernemers en medewerkers kwamen maandag 13 maart bij Satelliet in Breda samen voor de Misset Horeca Terras Bootcamp. Dit jaar een volledig nieuwe opzet met twaalf verschillende sessies waaruit deelnemers er zelf drie mochten uitkiezen. een fotoreportage van de dag.

Foto’s: Misset Horeca Terras Bootcamp in beeld
Foto's: Koos Groenewold

Het aanbod aan sessies tijdens de Terras Bootcamp was dit jaar groter en diverser dan ooit. In een aantal sessies stonden eten en drinken centraal. Zo toonde onder meer chef-kok Omar Dahak van De Boterlap in Harderwijk hoe je gasten, ook in het drukke hoogseizoen, verrassende, lekkere en toch simpele gerechtjes kunt serveren.

Keukentips van Omar Dahak van De Boterlap uit Harderwijk

Ivo Thijssen, de biersommelier van Bierproeven.nu gaf tijdens zijn workshop concrete voorbeelden en tips over hoe deze zomer meer omzet gemaakt kan worden met bier.

Terras Bootcamp: meer omzet met bier: tips, tricks en trends

Thee-expert Kiona Malinka vertelde tijdens haar sessie over de basis van thee en de toepasbaarheid hiervan. Linda Even van Menukaartmeisje.nl gaf een sessie over het optimaliseren van menukaarten.

Menukaart maken: meer omzet met kleine aanpassingen

Misset Horeca-columnist en gastvrijheidexpert Wouter Verkerk was ook aanwezig tijdens de Terras Bootcamp. Hij opende de dag en nam ook een sessie voor z’n rekening. Ook gaf Wouter Verkerk tips in de Workshop ‘Wouters Briefing Methode’.

Horeca tips Wouter Verkerk: ‘Wat gasten bestellen, is vaak niet wat ze willen’

Reageer op dit artikel