fotoreportage

Foto’s: Hoofdjury Terras Top 100 bezoekt de top

Café 5379

De Hoofdjury van de Terras Top 100 heeft maandag 19 en dinsdag 20 juni de top van de Terras Top 100 2017 bezocht. Tijdens deze Hoofdjurytour konden ondernemers zichzelf, hun team, het terras en bedrijf presenteren. Een foto-impressie.

Foto’s: Hoofdjury Terras Top 100 bezoekt de top

Twee dagen, zes provincies en achthonderd kilometer. De Hoofdjury van de Terras Top 100 had dit jaar een flinke reis nodig om de topbedrijven van de 10e editie te bezoeken.

Toppers uit de Terras Top 100

Ieder bezoek duurde een uur en in het eerste half uur werd met ondernemers, managers, bedrijfsleiders en/of medewerkers gesproken. Alle onderwerpen die het bedrijf maken tot wat het is, kwamen aan bod. Van personeelsbeleid en productkeuze tot kerngetallen en uiteraard alles over het terras.

Een foto-impressie van twee imposante dagen dwars door Nederland.

Reageer op dit artikel