fotoreportage

Foto’s alle winnaars Terras Top 100 2017

Café 1872

Alle terrassen die dit jaar door wisten te dringen tot de Terras Top 100 kunnen uitdragen dat ze winnaars zijn. Na vele bezoeken zijn er uiteindelijk maar honderd overgebleven en die vormen de Terras Top 100 2017. Toch zijn er ook nog een aantal terrassen die dit jaar extra in het zonnetje gezet worden. Naast de top-3 zijn dat de Provinciewinnaars, de Publieksprijswinnaars en De Parel. De winnaars in foto’s.

Foto’s alle winnaars Terras Top 100 2017
De winnaars van de Terras Top 100 2017, Brasserie Staverden in Staverden, met de winnaars van 2016, Het Hooihuis in Roosendaal.

De grote winnaar van de Terras top 100 2017 is uiteraard Brasserie Staverden. Het grote en fraaie terras uit het kleinste stadje van de Benelux -Staverden heeft stadsrechten en ongeveer 50 inwoners- is de nieuwe nummer 1. Maar ook de nummers twee en drie, respectievelijk De Werf in Veere en The Harbour Club Rotterdam verdienen hun plek voor het voetlicht. Daarnaast zijn er natuurlijk de Provinciewinnaars, ging De Publieksprijs naar Landgoed Het Rheins in Enter en werd Jolanda Ott-Rauch van De Korte Duinen in Soest verkozen tot Parel van het Jaar.

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel