fotoreportage

Foto’s: Bierfestival Mout neemt Eusebiuskerk Arnhem over

Café 713

Twintig brouwers, 150 bieren en drie dagen lang veel bezoekers. Dat was in een notendop de wintereditie van Bierfestival Mout. Het festival dat de afgelopen jaren twee zomeredities kende in Nijmegen, streek voor het eerst neer in Arnhem.

Foto’s: Bierfestival Mout neemt Eusebiuskerk Arnhem over
(c) alle foto's: Michel Zoeter

De Eusebiuskerk in Arnhem was het toneel van Bierfestival Mout. De wintereditie vond plaats van 23 tot en met 25 februari. Onder de aanwezige brouwers waren naast bekende Nederlandse brouwers als De Molen, Bax, Gebrouwen door Vrouwen en de Schelde Brouwerij ook buitenlandse brouwers. Hieronder het door Heineken overgenomen Lagunitas en Brlo uit Berlijn.

Bekijk de foto’s van Mout Bierfestival

Foto's

Reageer op dit artikel