fotoreportage

Foto’s volledig vernieuwd Hotel Nobel Ameland

Café 614

Hotel Nobel op Ameland is de afgelopen maanden flink verbouwd. Café en restaurant zijn flink onder handen genomen. Het restaurant is getransformeerd van een fine-dining-gelegenheid naar een toegankelijk bistro-concept.

Foto’s volledig vernieuwd Hotel Nobel Ameland

Hotel Nobel omvat naast het hotel, een restaurant en natuurlijk het gelijknamige café, dat in 2006 de Café Top 100 wist te winnen. Voor de Amelandse zaak staat een terras dat al een aantal jaar vaste gast is in de Terras Top 100 en de koffie die geschonken wordt, is in 2017 ook bekroond met een plek in de Koffie Top 100.

Hotel Nobel onder handen genomen

Kortom, een zaak van formaat. Ieder jaar gebruikt ondernemer Barend Nobel (vierde generatie inmiddels in het familiebedrijf) de eerste maanden van het jaar om de zaak goed op te frissen. Hotel NobelSchoonmaken, verven en reparaties. Dit jaar heeft de Amelander het wat grondiger aangepakt. Het restaurant heeft een transformatie ondergaan: van fine-dining naar toegankelijke bistro.

Bekijk de fotoreportage:

Foto's

Reageer op dit artikel