fotoreportage

Terugblik in foto’s op Terras Bootcamp 2018

Café 661

De Terras Bootcamp 2018 werd bezocht door 240 ondernemers en werknemers. De hele dag door bezochten ze diverse workshops en was er ruimte voor netwerken, een hapje en een drankje.

Terugblik in foto’s op Terras Bootcamp 2018

Het Inspirium van Satelliet Meubelen in Breda was opnieuw het decor voor de Terras Bootcamp. 240 ondernemers en werknemers namen de hele dag door deel aan diverse workshops. Uiteenlopend van ‘Meer uit je terras halen’ tot ‘Trends in bier’ en ‘Meer doen met koffie’.

Terras Bootcamp: voorbereiding op Terras Top 100

Deelnemers aan de Terras Bootcamp kregen tips en adviezen van mede-ondernemers en experts uit het vak. Zo demonstreerde chef-kok en ondernemer Evert Te Pas hoe je snel en eenvoudig goede terrasgerechten kan maken. Harold van Workum van Van Heeckeren gaf tips over hoe hij zijn terras runt met 600 plekken op Ameland en Ivo Thijssen en Arvid Bergströmo gingen dieper in op bier, spijs en het adviseren van gasten hierover.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie in film én in foto’s.

Foto's

Reageer op dit artikel