fotoreportage

Foto’s: Nederlands Bierproeffestival opent Week van het Nederlandse Bier

Café 1056

Met het Nederlands Bierproeffestival in de Grote Kerk in Den Haag is de Week van het Nederlandse Bier donderdag 24 mei officieel geopend. Tijdens de opening werd Nightporter van de Bronckhorster Brewing Company gehuldigd als algeheel winnaar van de Dutch Beer Challenge 2018 en is daarmee het Beste Bier van Nederland.

Foto’s: Nederlands Bierproeffestival opent Week van het Nederlandse Bier

Het Nederlands Bierproeffestival is traditioneel de opening van de Week van het Nederlandse Bier. Van 24 mei tot en met 3 juni zijn er tal van bieractiviteiten georganiseerd door onder andere horecagelegenheden en brouwerijen. Van biermasterclasses en bierproeverijen tot brouwworkshops. De Nederlandse Brouwerijdagen van 1 t/m 3 juni, vormen de afsluiting. Ruim honderd brouwerijen door heel het land openen dan hun deuren voor publiek.

Lees ook: Nightporter beste bier van Nederland 2018

Nederlands Bierproeffestival

Het Nederlands Bierproeffestival vindt van donderdag 24 tot en met zaterdag 26 mei plaats in de Grote Kerk in Den Haag. Hier werd donderdag avond tevens de Nightporter van de Bronckhorster Brewing Company uitgeroepen tot Beste Bier van Nederland, als algeheel winnaar van de Dutch Beer Challenge 2018. Een foto-impressie.

Foto's