fotoreportage

Impressie dag één World of Coffee Amsterdam

Café 767

De Amsterdamse Rai is deze dagen het toneel voor spelers op de koffiemarkt uit de hele wereld. Van boeren uit oorspronglanden tot machinebouwers om de hoek, van branders uit de VS tot koffiegadgetontwerpers uit Scandinavië. En natuurlijk 52 baristakampioenen van over de hele wereld die strijden om de wereldtitel. Een impressie van dag één van World of Coffee.

Impressie dag één World of Coffee Amsterdam

Met ruim 6000 vooraf verkochte toegangskaarten noemde de ceo van SCA,  Ric Rhinehart, World of Coffee 2018 Amsterdam bij de opening al de meest succesvolle editie tot nu toe. Naast lezingen, cupping sessies, brewbar en ruim 200 stands is een grote rol weggelegd voor het World Barista Championship 2018, met drievoudig (en regerend) Nederlands Kampioen Lex Wenneker die een thuiswedstrijd speelt.

Foto's