fotoreportage

Horecainterieur: Café Aimee ‘botanische stijlelementen en fluwelen banken’

Café 1912

In het pand, voorheen De Burcht, aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag is de nieuwe horecagelegenheid ‘Café Aimée’ geopend. Café Aimée combineert een Frans interieur met eigentijdse chique en botanische stijlelementen, fluwelen banken en een gouden messing bar.

Horecainterieur: Café Aimee ‘botanische stijlelementen en fluwelen banken’
Foto's: (c) Yvette Koedam

De eigenaren van het restaurant hebben, na een grote metamorfose van het pand, met Café Aimée een nieuwe hotspot gecreëerd. De villa waarin Café Aimée gevestigd is bestaat uit twee verdiepingen en heeft tevens een groot, verwarmd buitenterras op het zuiden met ruim 80 zitplaatsen. Mede-eigenaresse Marloes: ‘We spelen in op beleving en willen een gastvrij gevoel geven. We hebben in het interieur gekozen voor chique elementen zoals een gouden messing bar en daar subtiele details aan toegevoegd. Café Aimée heeft een rustige, elegante uitstraling en is een goede keuze voor ieder moment van de dag; ontbijt, lunch, borrel of diner. Zo zijn we toegankelijk voor iedereen.’ De uitgebreide menukaart van Café Aimée varieert van luxe gerechten tot streetfood en signature dishes . Ontbijten met Acai bowls, lunchen met poké-bowls en dineren met de rogvleugelfilet of de tri trip steak to share. Alle gerechten worden bereid met eerlijke en duurzame producten.

Foto’s: (c) Yvette Koedam

Over Café Aimée

Café Aimée heeft een Urban-Chique uitstraling gecombineerd met botanische elementen. Op de kaart onder meer poké-bowls en klassieke authentieke Franse gerechten. De tweede verdieping is door het open concept bij het restaurant getrokken maar is ook af te huren en biedt ruimte voor workshops, vergaderingen, feesten en partijen. Café Aimée is zeven dagen per week geopend van 10:00 uur – 01:00 uur, in het weekend zelfs tot 02:00 uur.

Foto's

Reageer op dit artikel