fotoreportage

Fotoreportage: Café Top 100 Hoofdjury bezoekt beste cafés

Café 869

Ook in 2018 ging de Café Top 100 hoofdjury weer op pad. Met een bus trokken de juryleden het halve land door en legden zo’n 700 kilometer af om de acht best scorende cafés te bezoeken, te spreken met de ondernemer en een kijkje te nemen voor en achter de schermen. Een verslag in foto’s.

Fotoreportage: Café Top 100 Hoofdjury bezoekt beste cafés

Van Zwolle naar Purmerend en Via Alkmaar naar Den Haag, om de volgende dag via Zevenbergen, Heeswijk-Dinther en ‘s-Hertogenbosch af te dalen naar Venlo. Zo zagen de eerste twee dagen uit van oktober eruit voor de Café Top 100 hoofdjury. De acht best scorende cafés uit de eerste twee rondes kregen een derde, aangekondigde bezoek.

Alle cafés werden een uur bezocht en het eerste half uur mochten ondernemers -en eventueel medewerkers- vertellen over hun zaak en kreeg de hoofdjury kans vragen te stellen. In het tweede half uur werd er een kijkje genomen achter de schermen en namen hoofdjuryleden Marjon Prummel en Laurens Meijer vertrouwelijk een kijkje in de cijfers.

Café Top 100 hoofdjury

De Café Top 100 hoofdjury bestond dit jaar uit zeven personen. Marjon Prummel (hoofdredacteur Misset Horeca), Sander van Werkhoven (horecajournalist), Jeroen Verwaal (ondernemer), Laurens Meijer (ondernemer), Martijn Veen (Horecabrains) en Robbert Roggeband (gasthoofdjurylid als winnaar van vorig jaar). Namens Misset Horeca was Michael Simon mee voor verslaggeving, redactie en coördinatie.

Foto's

Reageer op dit artikel