fotoreportage

Fotorepo: Terras Bootcamp 2019 in beeld

Café 528

Fotorepo: Terras Bootcamp 2019 in beeld

De Terras Bootcamp 2019 vond maandag 11 maart plaats in Breda. Ruim 300 aanwezigen lieten zich tijdens plenaire sessies en workshops inspireren door onder meer Ron Blaauw, Rick Kempen, Gert Boonen, Harold van Workum en Wouter Verkerk. Een sfeerimpressie in beeld.

De Terras Bootcamp 2019 was dit jaar uitverkocht. Ruim 300 aanwezigen woonden workshops bij en luisterden tijdens plenaire sessies onder begeleiding van dagvoorzitter Wouter Verkerk naar onder meer sterchef Ron Blaauw die drie terrasgerechten demonstreerden. Maar ook biersommelier Rick Kempen was aanwezig en vertelde over hoe je bier op de terraskaart logisch indeelt.

Ondernemen en inspireren op Terras Bootcamp 2019

Ondernemers Gert Boonen, Sjoerd Bakker en Harold van Workum gaven de deelnemers tips waar ze meteen mee aan de slag kunnen. Ook gaven ze praktijkvoorbeelden over hoe zij hun topterrassen aanvliegen. Kiona Malinka en Wouter Verkerk inspireerden en adviseerden op het gebied van respectievelijk (ijs)thee en gastvrijheid en Patrick Strik vertelde over automatisering.

Een impressie van de Terras Bootcamp 2019 in foto’s.

Foto's

Reageer op dit artikel