video

Espresso coffee flair

Café

De finalisten en winnaars zijn gekozen door een deskundige jury, die onder leiding stond van juryvoorzitter Martine Zuil. Martine Zuil is hoofdredacteur van Catering Magazine. Onder haar leiding beoordeelden Thom Oosterom, Theo Pieper, Theo van Brussel en Milo Berlijn wie de besten waren in de verschillende categorieën. Zij werden daarbij geassisteerd door Jean Claude Engelen, Gerard Kerkhoff, Stan Mertens en Inge Westerhof, de winnaars van vorig jaar.

Stuk voor stuk toppers, die hun sporen in de cateringbranche al lang en breed hebben verdiend.

Thom Oosterom, sinds 1998 accountmanager contractcatering bij het Bedrijfschap Horeca en Catering in Zoetermeer. Voor die tijd werkte hij jarenlang in diverse management- en directiefuncties binnen de contractcatering. Hij is dus meer dan thuis in de categorie bedrijfscatering. Hij werd terzijde gestaan door de winnaar van 2003 in de categorie bedrijfscatering: Jean Claude Engelen.

Milo Berlijn, directeur, eigenaar én trainer van het Bilthovense trainings- en projectbegeleidingsbureau TrainMark en inmiddels zeer ervaren in de diverse facetten van de partycatering. Hij kent de knelpunten en uitdagingen in deze branche als geen ander en is dus specialist bij uitstek in de wondere partywereld. Gerard Kerkhoff, die in 2003 de award in de categorie partycatering won, hielp hem de winnaar van 2004 te bepalen.

Theo Pieper, vice-president van het Koksgilde en daarnaast hoofd voeding in de keuken van de Stichting Nijenborch, locatie Wiedenbroek in Haaksbergen. Theo Pieper volgde zo’n beetje alle denkbare opleidingen op het gebied van bakkerij, slagerij en horeca en is nu al bijna dertig jaar werkzaam in de instellingenwereld. In de categorie institutioneel stond de winnaar van 2004, Stan Mertens hem bij in de jurering.

Theo van Brussel is in horeca en catering bekend als senior consultant bij zijn eigen adviesbureau Foodstep te Wageningen. Door zijn jarenlange ervaring in het adviseren en trainen van managers en medewerkers mag Theo van Brussel een allrounder genoemd worden, die weet waar hij over praat als het om gastheerschap gaat. Hij werd in zijn jurering geassisteerd door Inge Westerhof, die vorig jaar de award won in de categorie gastheerschap.

Reageer op dit artikel