video

Video: Hooihuis verklaart winst Terras Top 100 2016

Café 7684

Het Hooihuis in Roosendaal van Koen en Lisette Bakker is de nummer 1 in de Terras Top 100 van 2016. Direct na de bekendmaking op maandag 4 juli in Egmond verschijnt dit ondernemerspaar voor de camera van Misset Horeca om het succes te verklaren. Veel complimenten zijn er voor het team. ‘Je moet goed zijn voor je mensen,’ aldus Koen Bakker. Hij laat ze gratis sporten (boksen, hardlopen, fitness, bootcamp) en betaalt elk gewerkt uur uit. Ook maakt hij eventuele problemen op de werkvloer direct bespreekbaar. Lisette Bakker: ‘Bij ons is veel overleg tussen de witte en de zwarte brigade.’ Bekijk de video voor nog meer tips van deze winnaars.  

Video: Hooihuis verklaart winst Terras Top 100 2016

En waarom schrikt Koen Bakker niet van een percentage personeelskosten van 36%? ‘Onder aan de streep blijft er genoeg over. Het is aan de ene kant de logistiek van ons pand en aan de andere kant kiezen we bewust voor een ruime bezetting.’

Omdat er veelvuldig naar  gevraagd is, heeft Misset Horeca voor de Terras Top 100 2017 alvast een voorinschrijving geopend. Klik hier om er voor te zorgen dat je er in 2017 -ook weer- bij bent.

Video

Reageer op dit artikel