video

Video: De Bierbalie biedt biercursus voor ondernemer en personeel

Café 1430

Met De Bierbalie opent zytholoog en liquorist Thomas Wijns een educatiecentrum voor horecaondernemers en hun medewerkers. Van beginners tot gevorderden; iedereen kan in Amsterdam -of op locatie- terecht voor een biercursus, of meerdere, voor meer kennis over bier. Van opslag en behandeling tot achtergrond en verkoop.

Video: De Bierbalie biedt biercursus voor ondernemer en personeel

Of je nu een speciaalbiercafé hebt en al veel kennis in huis, of een restaurant of café dat ‘meer wil doen’ met bier; voor elk soort zaak, op elk niveau biedt De Bierbalie een biercursus op maat aan.

Biercursus in de balie of op locatie

Initiator is Thomas Wijns. De Amsterdamse zytholoog en liquorist geeft al jarenlang cursussen en trainingen, onder meer voor Stibon. Met De Bierbalie komt een droom uit voor de voormalig Biercursus op niveau bij De Bierbaliebedrijfsleider van Arendsnest in Amsterdam.

‘Een biercursus op welk niveau en over welke onderwerpen dan ook, kan gegeven worden op locatie, maar ook hier in De Bierbalie’, vertelt Wijns. ‘Hier heb ik een speciale bar gebouwd waar deelnemers duidelijk kunnen zien wat er gebeurt tijdens het tappen. Maar op locatie kunnen we natuurlijk samen kijken naar alle uitdagingen die er zijn.’

Video

Reageer op dit artikel