video

Sfeerimpressie hoofdjurybezoek aan top-3 Koffie Top 100 2018

Café 598

De zevenkoppige hoofdjury van de Koffie Top 100 bezocht dit jaar de 8 hoogst genoteerde bedrijven in de Koffie Top 100 2018 om deze nogmaals onder de loep te nemen en de uiteindelijke winnaar te bepalen. In deze video een sfeerimpressie van de hoofdjurybezoeken aan de top-3 in de volgorde waarin de jury ze bezocht.

Sfeerimpressie hoofdjurybezoek aan top-3 Koffie Top 100 2018

De hoofdjury van de Koffie Top 100 bestaat uit: Bart Deprez, met broer Peter eigenaar van koffiebranderij Viva Sara in het Belgische Kortrijk en van enkele koffiebars. Is internationaal jurylid en wedstrijdhost voor SCA. Nicky Maas, eigenaar van De Blonde Pater in Nijmegen, dat in 2015 de Koffie Top 100 won. Renate Claessens, won in 2017 met Josephine Coffee in Arnhem de Koffie Top 100 en mag één jaar als gasthoofdjurylid mee. Demian van der Reijden, redacteur van Misset Horeca en samensteller van de Koffie Top 100. Ron de Wit, is eigenaar van Rons Coffee, had eerder een eigen horecazaak en is regelmatig stage manager bij SCA-wedstrijden. Gerben Engelkes, won in 2016 met Black&Bloom in Groningen de Koffie Top 100. Ronald Huiskamp, is conceptbedenker en eigenaar van H-Hospitality, met kantoren in Amsterdam en Dubai.

In twee dagen bezochten zij 8 bedrijven, waarbij elk bedrijf 1,5 uur had om nogmaals hun koffies te presenteren en het allerbeste van hun bedrijf te laten zien. Dat deed Boot Koffie in Amersfoort uiteindelijk het allerbest.

Reageer op dit artikel