artikel

Ik kom terecht in illuster rijtje

Catering

‘Ik heb ooit gezegd dat meedoen aan de Nationale Catering Awards voor mij pas gerechtvaardigd zou zijn als het bedrijf (weer) winst zou draaien. Dat was afgelopen jaar het geval en dus ben ik er trots op terecht te komen in het illustere rijtje winnaars in de categorie Partycatering.’ Henk Kroneberg, directeur-eigenaar van Verhaaf Partycatering, […]

‘Ik heb ooit gezegd dat meedoen aan de Nationale Catering Awards voor mij pas gerechtvaardigd zou zijn als het bedrijf (weer) winst zou draaien. Dat was afgelopen jaar het geval en dus ben ik er trots op terecht te komen in het illustere rijtje winnaars in de categorie Partycatering.’

Henk Kroneberg, directeur-eigenaar van Verhaaf Partycatering, refereerde kort na de officiële uitreiking nadrukkelijk aan zijn voorgangers. ‘Ik spiegel me graag aan branchetoppers als Gert-Jan van der Loo en Gerard Kerkhoff. In het businessplan van Verhaaf worden zij en Wim Wiersma van Grand Catering ook genoemd als voorbeeldbedrijven. Ondernemers met een eigen smoel.’

De winnaar vertelde zich goed te kunnen voorstellen dat de twee andere genomineerden wellicht met gemengde gevoelens terugkijken op de uitreiking. ‘Het is toch een beetje appels met peren vergelijken. Misschien is het niet eens rechtvaardig dat we meedoen in dezelfde categorie, ik als zelfstandig ondernemer en zij als locatiemanagers. Jorrit Oosthoek en Anthony O’Brien verdienen een veel groter applaus dan ik.’

Reageer op dit artikel