artikel

Maison van den Boer wordt onderwijscateraar

Catering

Partycateraar Maison van den Boer gaat zich bezighouden met bedrijfscatering. De gerenommeerde Veghelse onderneming begint een joint venture met Vitam Catering BV. Topman Noud van den Boer maakte het opzienbarende nieuws bekend.

De nieuwe organisatie gaat Sorbon heten. Sorbon gaat alle horeca en cateringactiviteiten verzorgen van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam. Dagelijks gaat de kersverse onderneming ongeveer 60.000 studenten en 8000 medewerkers voeden, verspreid over twintig locaties.

Vanaf zijn vakantieadres in Turkije brengt Noud van den Boer het opzienbarende nieuws. ‘We zetten hiermee een nieuwe uitdagende stap en zullen en hard tegenaan moeten’, aldus Van den Boer in De Telegraaf.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel