artikel

Misset Catering Awards zijn terug

Catering

Lees hier alles over de inschrijving, de awards zelf, de jury en de onderzoeksfasering.

Misset Catering Awards zijn terug

De Misset Catering Awards worden weer in het leven geroepen om talenten en toppers de kans te geven zich te presenteren en zich te meten met anderen.

Uit de markt kwamen vragen van mensen die de Oscars voor de catering graag weer terug wilden zien. Reed Business Media, de uitgever van Misset Catering, besloot tot een comeback. Ook het jaarlijkse topevenement voor de branche dat aan de awards is gekoppeld wordt in ere hersteld. Achterliggende gedachte is de wens om erkenning en waardering uit te stralen naar toppers en talenten in de branche.

Waarom uzelf of uw collega voordragen?

  • De Misset Catering Awards staan voor motiveren en stimuleren
  • De Misset Catering Awards zijn voor vakmensen met een voorbeeldfunctie
  • De Misset Catering Awards zetten aan tot het nog beter nadenken over nieuwe concepten, gastvrijheid en rendement
  • De Misset Catering Awards leiden tot kwaliteitsverbetering

Zes awards

Er zijn zes awards te winnen. Vier voor managers. Een voor de beste manager uit de bedrijfscatering, een voor de beste manager uit de onderwijscateirng, een voor de beste manager uit de instellingscatering en een voor de beste manager uit de event-partycatering. Daarnaast is er een award voor het meest innovatieve concept en eentje voor de beste gastvrijheidsmedewerker. Toppers uit de branche die hunzelf of een collega willen voordragen kunnen dit doen tot 1 juli a.s.

» Draag hier uzelf of een collega voor

 

Onderzoeksfasering
Na 1 juli buigt de jury zich over de inschrijvingen. Per categorie kiest zij drie genomineerden. Deze zullen bezocht en nader beoordeeld worden. Tijdens het afsluitende event reikt hoofdredacteur van Misset CAtering Martine Zuil de Oscars voor de catering  uit. Dit event vindt plaats op woensdagavond 13 november.

Eerste jurymeeting februari
Start voordragen april
Deadline voordragen 1 juli
Genomineerden bekend september
Winnaars bekend oktober
Misset Catering Awards Evenement 13 november 2013


De jury

De jury van de Misset Catering Awards bestaat uit vakmensen die geen directe belangen in de catering hebben. Per categorie zijn er twee specialisten, daarnaast is er een groepsoordeel. De categorieën concept en gastvrijheidsmedewerker worden door de acht juryleden gezamenlijk beoordeeld. De jury bestaat uit de volgende personen:

 

  • Bedrijfscatering: Ruud Baljé (H2X Communicatie) en Hayk Simons (HTC Advies)
  • Zorg: Bas van der Graaf (Voorzitter het Kokskwartet) en Anja van Rijswijk (LOC Medezeggenschap in de zorg)
  • Party/Events: Leon Kruitwagen (Genootschap van Eventmanagers) en Milo Berlijn (Trainmark)
  • Onderwijs: Wim van der Meer (Sense FM) en Menno Oldenhof (Amsterdamse Studenten Vakbond)

 

Unilever Food Solutions

Bij Unilever Food Solutions vinden we het belangrijk ook binnen de cateringmarkt die onder druk staat  locaties te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Zowel voor wat betreft de interne organisatie als alle activiteiten voor de gast. Daarbij ondersteunen we graag met producten en concepten met herkenbare merken voor uw gast en services voor u. En zetten daarbij degene die zich onderscheiden graag in de schijnwerpers! Daarom zijn we met trots partner van de Misset Catering Awards.

Reageer op dit artikel