blog

Lieve Koningin

Catering

Eerlijk is eerlijk, soms vroeg ik me wel eens af of u zich interesseerde voor de rol van partycateraars. Misschien wist u dat het aantal feesten en partijen met 50 procent is afgenomen, de omzetten per partij, per persoon met 30 procent terug liepen. Tegenwoordig doen we dit met minder cateraars, maar we verwachten niet dat u bij alle failliete collega’s langs gaat.

Lieve Koningin

Wij begrijpen dat er meerdere branches zijn waar het minder gaat en dat u een overvolle agenda heeft. Maar… wij zijn, zal ik maar zeggen, de leukmakers van het leven. Wij zijn de smeerolie voor grote deals, wij zorgen voor de juiste energie om mensen met elkaar te verbinden en helpen opdrachtgevers om hun netwerk te verstevigen.

Wij, als leiders, zijn bezig om te overleven. Het zou fijn zijn als u Brabant bezoekt en dat wij een partijtje voor u mogen verzorgen.

En natuurlijk zijn de eisen stevig, we maken een prachtige offerte met een te scherpe prijs. Het kost ons natuurlijk meer tijd in de voorbereiding, de extra samenwerkers zijn natuurlijk niet gecalculeerd, maar het is een eer om voor u te mogen werken.

Maar waar ik u toch echt voor wil bedanken, is de waardering die u en uw staf uitspreken. Hier kunnen we weer een tijd mee vooruit, de impact op keuken, bediening, management, afwas, en de andere afdelingen is enorm.

Dat is nou net wat we af en toe nodig hebben: een beetje trotsgevoel.

Lange leve de Koningin!

Bob Hutten

Reageer op dit artikel