blog

Spinsel

Catering

Het ‘verkopen’ van een partij is zeker geen standaardgegeven. Altijd wordt er getracht iets nieuws te maken. Wensen van de opdrachtgever staan hoog in het vaandel, dit mag nooit onderschat worden.

Spinsel

Wanneer ik in gesprek ga en luister naar mijn opdrachtgever, ontstaat in mijn hersenen ‘een spinsel’ Mijn karakter weerhoudt mij er niet van dit direct op tafel te leggen. Zo had ik een partijbespreking, het ging om een rolling diner. Ik deelde mijn ‘hersenspinsel’ met de betreffende opdrachtgever. Bediening op rolschaatsen, rijdende tafels, alles op wielen! Samen met de opdrachtgever verdronk ik in ons enthousiasme. Aan het einde van het gesprek was alles definitief en ik ging weg met het gevoel: ehh… hoe ga ik dit nu uitvoeren?

Het rolling diner was een groot succes! Ik ben megatrots op iedereen dat het allemaal is gelukt. Maar meer nog omdat de opdrachtgever volop heeft genoten. Het ‘spinsel’ is uitgekomen, het traject van idee is omgedoopt tot een topbeleving voor iedereen. Zo blijkt dat alles kan, niets is onmogelijk!

Ik word blij als ik die beleving constateer bij mijn opdrachtgevers. Echter blijf ik hier nooit lang bij stil staan want meestal beleef ik alweer mijn volgende hersenspinsel! Ik concludeer dat elke partij niet alleen voor de opdrachtgever een beleving is, maar zeker ook voor de gasten, mijn collega’s en mijzelf. Dat alles is nou precies de reden waarom ik zo van 
partycatering geniet!

Reageer op dit artikel