blog

Lijstjes

Catering

Het is bijna december, dus de tijd van de voorspellingen breekt weer aan. Wat zijn de foodtrends voor 2016, waar moeten we ons als cateraar op richten en wat kan echt niet meer? De trends zijn al een paar jaar hetzelfde.

Lijstjes

Producten moeten vers, gezond en duurzaam zijn en de presentatie stijlvol, verrassend en feestelijk. En beleving en innovatie staan ook ieder jaar in de lijstjes.

In Misset Catering nummer 5 een mooi voorbeeld van een innovatief concept: The Strip van de The High Tech Campus in Eindhoven. De meer dan 10.000 mensen die op de campus werken, hebben de keuze uit acht foodformules. De catering is net zo divers, verrassend en intelligent als de horeca in het centrum van een middelgrote stad.

Ook Markies Catering is innovatief bezig. De cateraar wilde meer beleving creëren in schoolkantines. Met hometrainers waar je smoothies kunt mixen en insectenproeverijen lijkt dat aardig te lukken.

Maar hoe prachtig en spectaculair cateringformules ook zijn, zonder gastvrijheid en vakmanschap van de mensen die er werken zijn ze weinig waard. Daarom zetten we ieder jaar de mensen die het verschil maken in het zonnetje tijdens de Misset Catering Awards.

Ook dit jaar hebben we zes toppers onderscheiden. Vakkundige en gastvrije managers en medewerkers die ook op commercieel gebied uitblinken. We stellen ze alles zes voor in Misset Catering nummer 5.

En als straks de trendlijstjes voor 2016 weer voorbijkomen, hoop ik dat daar ook ‘aandacht voor de medewerker’ tussen staat.

Reageer op dit artikel