fotoreportage

Meesterlijke presentaties trokken 700 vakgenoten

Catering

Het Gildenevent12 met als thema Meesterlijk trok in Ede 700 bezoekers. Zij vermaakten zich in zes theaters met uiteenlopende vakpresentaties zoals een 3D Film over meesterschap en een tonijn van 200 kilo die op het podium werd verwerkt tot sashimi.

Meesterlijke presentaties trokken 700 vakgenoten

Verder kookpresentaties van onder andere Onno Kokmeijer, Angélique Schmeinck en gastronaut Jeroen van Oijen. In twee gastvrijheidstheaters werden presentaties gehouden over gastvrijheid 2.0 door onder andere Ton Ververs, voorzitter Gastvrijheidsgilde en Ferdie Olde Bijvank. Opvallende was de presentatie van meneer Reimers en Milo Berlijn. De eerste kreeg tal van vragen over het programma ‘Knallen in de Horeca’ op zich afgevuurd. Op de vraag ‘hoe ga je om met een onterechte klacht’ antwoordde hij: ‘Onterechte klachten bestaan niet. Het is zoals de gast het ervaart.’ De afsluiting werd verzorgd door ex-doelman Hans van Breukelen, die een vlammend betoog hield over teamwork. Cesar Zuiderwijk verzorgde een drumsolo. Verder werkten tal van andere sprekers, gastheren, koks en auteurs van spraakmakende boeken – waaronder Wynand Vogel die een biografie presenteerde – mee aan Gildenevent12.

Reageer op dit artikel