fotoreportage

Appèl start horecalocatie Brasserie De Gruyterfabriek

Catering 1071

Appèl is gestart met de exploitatie van Brasserie De Gruyterfabriek in Den Bosch, de locatie die tot jaren zeventig het fabriekscomplex van De Gruyter was.

Appèl start horecalocatie Brasserie De Gruyterfabriek

Vandaag de dag biedt dit industriële erfgoed onderdak aan ruim 185 bedrijven. Eén van de grootste bundelingen van creatieve en innovatieve ondernemers en kunstenaars in Nederland.

De bedrijfscateraar uit ’s-Hertogenbosch heeft al eerder twee succesvolle horecalocaties geëxploiteerd in de stad, namelijk ‘Aan Tafel bij Jeroen’ in het Theater aan de Parade en restaurant ‘Punt NL’. Hans van Veen, algemeen directeur van Appèl: ‘Wij zijn trots dat wij onze rentree in de Bossche horeca maken met de voortzetting van Brasserie De Gruyterfabriek. Op 1 juni gaan we open. De zomerperiode gebruiken we om de doelgroep beter te leren kennen. In het najaar verwachten we te heropenen met een volledig nieuw, laagdrempelig concept, meer toegespitst op de wensen van de huurders’. Een interessante bijkomstigheid is dat de eigenaar van Appèl, de heer G. van de Ven, is getrouwd met de enige nog in ’s-Hertogenbosch wonende nazaat van de familie De Gruyter. Tevens vieren beide in juni een jubileum; Appèl haar 40 jarig jubileum en De Gruyter het feit dat zij 200 jaar geleden zijn opgericht.

Ontmoetingsplek

Brasserie De Gruyterfabriek moet een ontmoetingsplek annex ‘huiskamer’ worden waar mensen gedurende de dag graag willen komen. Een plek waar je, naast heerlijk eten en drinken, kunt praten, lachen, vergaderen, ontmoeten en nog zoveel meer. Appèl heeft als bedrijfscateraar door de jaren heen sterke concepten ontwikkeld voor vele bedrijfsrestaurants door heel Nederland. De kracht van de cateraar ligt in het leveren van creatieve concepten met een verrassend en gevarieerd assortiment. Deze expertise gaat zorgen voor een unieke horecalocatie in De Gruyter Fabriek.

Foto's

Reageer op dit artikel