nieuws

Paragnost doet cateringvoorspellingen

Catering

Bezoekers van bedrijfsrestaurants die een kroket bestellen, worden zeldzaam. Verder blijft de broodtrommel in 2008 populair, zeker omdat er minder in het loonzakje komt. Deze en nog meer cateringvoorspellingen worden gedaan door een paragnost.

Paragnost doet cateringvoorspellingen

In het baanbrekende magazine Carp doet paragnost en hypnotherapeut Jeanette Kort voorspellingen voor 2008. Kort is meer dan twintig jaar actief als paragnost.

‘Het broodje gezond en het bakje gemengde salade winnen terrein in de kantine. Een stiekem om zich heen kijkende enkeling prakt nog wel een kroket op brood. Maar hem vergaat het net als de rokers: hij wordt een uitgestotene’, aldus Kort.

Kort vervolgt: ‘De broodtrommel blijft echter populair. We krijgen tenslotte minder in ons loonzakje. Bovendien zijn we een zuinig volkje vergeleken met andere Europeanen, die veel vaker buiten de deur eten’.

De paragnost voorspelt verder een opmars van cafeïnevrije koffie, groene-, witte- en brandnetelthee. Daarnaast wordt er dit jaar volgens Kort meer overgewerkt om dezelfde levensstandaard te kunnen behouden.

Enkele weken geleden voorspelde de gerenommeerde foodtrendwatcher Anneke Ammerlaan al dat het bedrijfsrestaurant het gaat verliezen van de broodtrommel met thuisgesmeerde boterhammen.

Reageer op dit artikel