Drankenkaart

Collectie bijgewerkt op 27-05-2025

Duik in de wereld van smaak en verfijning met deze nieuwe collectie. Ontdek alles over de kunst van het samenstellen van de perfecte drankenkaart, van bieren tot cocktails, koffie tot thee en wijnen. Laat je inspireren door deskundige inzichten en trends die de gastbeleving naar een hoger niveau tillen.

Inspiratie

  1. Dit zijn de meest bestelde alcoholvrije bieren van de drankkaart
  2. Cocktails met kaas, cannabis of roggebrood? Griekse mixologist doet het gewoon
  3. 5 x zomerse cocktails en 7 x vernieuwende verfrissende dranken
  4. 3 x whiskycocktails van topbars
  5. 9 x nieuwe thee- en koffiecocktails
  6. 5 x kleurrijke cocktails voor de lente en zomer
  7. Cocktailrecepten met limoncello
  8. 9 x zomercocktails voor op het terras
  9. Omzetgroei realiseren in de herfst zet cocktails op de kaart
  10. 14 feestelijke cocktails om het jaar mee af te sluiten
  11. 5 x snel te bereiden oranje cocktails
  12. 17 x oranje cocktails en dranken
  13. Wintercocktails: inspiratie voor de koude maanden
  14. De cocktailtrends voor 2025 volgens Mr. Lyan: van lokaal tot creatief
  15. Verrijk de gedistilleerde kaart met deze nieuwste Nederlandse en Schotse whisky's
  16. 20 manieren om koffie te serveren
  17. Koffie & theecreaties: 6 x zomerdranken
  18. 3 groene ijskoffies voor op het terras
  19. 6 x knappe ijskoffies
  20. 25 zomerse koude koffie- en theerecepten
  21. 45 verkoelende koffievarianten voor de zomerse koffiekaart
  22. 36 x winterse koffie: verwarm je gasten op koude gasten
  23. Warme onderscheidende winterdranken
  24. Thee-expert adviseert: Zet zelfgemaakte ijsthee op de kaart
  25. Meer marge met huisgemaakte thee
  26. Sinterklaas- en kerstkoffie: inspiratie voor de koffiekaart
  27. Home-made ijsthee: Makkelijke en onderscheidende margemaker
  28. Vier recepten voor ijsthee van Kiona Malinka
  29. Koffie-expert Jeroen Veldkamp: Zo maak je van koffie een terrassensatie
  30. Scoren met deze alcoholvrije spirits en dranken
  31. Dit zijn de wijntrends van de Wine Professional
  32. Aziatische gerechten en Duitse wijnen: Niet alleen zoete, maar ook droge wijnen harmoniëren
  33. Sherry als zomerwijn: 3 manieren om sherry te serveren
  34. Zomerse wijntrends: rosé en Italiaanse verfijning
  35. Elzaswijn is meer dan zoet: van strakdroog tot mousserend en rood
  36. 6 wijnbar-trends: Doelgroep in Randstad verschilt van die daarbuiten
  37. Hoe prijs je je wijn niet het restaurant uit?
  38. Een andere bubbel dan champagne: wat schenk je als alternatief?
  39. Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke rode kerstwijnen
  40. Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke witte kerstwijnen
  41. 10 zomerwijnen: veel variatie van bruisend tot klassiek
  42. Zomerwit, rosé, bubbels of toch gekoelde rode wijn?
  43. Sherry: allesbehalve een oudewijvendrank