Seizoenen & Feestdagen

Collectie bijgewerkt op 17-02-2025

De seizoenen en de feestdagen zijn essentieel voor het succes van de horeca door het stimuleren van vraag, het bieden van marketingkasen, het versterken van de klantbeleving en het vergroten van de omzet. In deze collectie verzamelen we alle artikelen die geschreven zijn die gelinkt zijn aan de seizoenen en de feestdagen.

Inspiratie

  1. Recept voor Pasen: lunchgerecht bereid met koffie en eieren
  2. Tips en inspiratie voor een vrolijk Pasen in de horeca
  3. Recept paascocktail: Baileys paasei
  4. Heb jij alles op orde voor Koningsdag?
  5. 5 x snel te bereiden oranje Koningsdagcocktails
  6. 17 x oranje cocktails en dranken voor Koningsdag
  7. Inspiratie voor Halloween: dark drinks en griezelige gerechtjes
  8. Halloween-cocktail met meelwormen en sprinkhanen
  9. Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke rode kerstwijnen
  10. Deze sommeliers kiezen voor ongewonen wijnen bij gewone kerstgerechten
  11. Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke witte kerstwijnen
  12. Kerstkoffie: inspiratie voor de koffiekaart rond de feestdagen
  13. Kerstcocktail: Baileys Chocolate Reindeer
  14. Een andere bubbel dan champagne: wat schenk je als alternatief?
  15. Sinterklaaskoffie: inspiratie voor de koffiekaart rond de feestdagen
  16. Sinterklaascocktails en - drankjes
  17. 36 x winterse koffie: verwarm je gasten op koude dagen
  18. Winterse croques: 4 recepten voor de lunchkaart
  19. Warme onderscheidende winterdranken voor op het winterterras
  20. Wintercocktails en -dranken: inspiratie voor de koude maanden
  21. Herfsrecepten van Giel Kaagman, Jorik Degenkamp, Jos Grootscholten en Tim Buis
  22. Verrassende najaarssoepen
  23. Twee kookrecepten van stoofgerechten
  24. Variaties van stoofgerechten met kerrie, chocolade of kokos
  25. Verrassende stoofgerechten van Erik van Loo en Roger Rassin
  26. Omzetgroei realiseren in de herfst? Zet cocktails op de kaart
  27. 5 wijnpairings met herfstgerechten
  28. Zomergerechten voor Dick Middelweerd, Nel Schellekens, Jim de Jong en Geert Burema
  29. Nieuwe mosselen: traditioneel seafood wordt hip streetfood
  30. Nieuwe mosselen: welke saus serveer ik er bij?
  31. Basisrecept mosselen naturel
  32. 4 palingrecepten van tweesterrenchef Soenil Bahadoer
  33. Zomerse gerechten van topchefs
  34. Tips van bbq-experts: Leer omgaan met de hitte en neem de tijd
  35. Receptvideo's: chef-koks en hun zomergerechten
  36. Recept: scholfilets met Zeeuwse lamsoren en Bouchot-mosselen
  37. Recept Thomas van Santpoort: kabeljauw, paling en schorseneren
  38. Recept Francois Geurds: asperges met ham, zwezerik of griet
  39. Creatief met asperge: zo zetten chefs het witte goud op de kaart
  40. Sterchef Luc Kusters over het witte goud
  41. Receptvideo's: Sterrenchef en hun lentegerechten
  42. Roze alcoholvrije cocktails voor Valentijnsdag