Seizoenen & Feestdagen
Collectie bijgewerkt op 17-02-2025
De seizoenen en de feestdagen zijn essentieel voor het succes van de horeca door het stimuleren van vraag, het bieden van marketingkasen, het versterken van de klantbeleving en het vergroten van de omzet. In deze collectie verzamelen we alle artikelen die geschreven zijn die gelinkt zijn aan de seizoenen en de feestdagen.
Inspiratie
- Recept voor Pasen: lunchgerecht bereid met koffie en eieren
- Tips en inspiratie voor een vrolijk Pasen in de horeca
- Recept paascocktail: Baileys paasei
- Heb jij alles op orde voor Koningsdag?
- 5 x snel te bereiden oranje Koningsdagcocktails
- 17 x oranje cocktails en dranken voor Koningsdag
- Inspiratie voor Halloween: dark drinks en griezelige gerechtjes
- Halloween-cocktail met meelwormen en sprinkhanen
- Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke rode kerstwijnen
- Deze sommeliers kiezen voor ongewonen wijnen bij gewone kerstgerechten
- Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke witte kerstwijnen
- Kerstkoffie: inspiratie voor de koffiekaart rond de feestdagen
- Kerstcocktail: Baileys Chocolate Reindeer
- Een andere bubbel dan champagne: wat schenk je als alternatief?
- Sinterklaaskoffie: inspiratie voor de koffiekaart rond de feestdagen
- Sinterklaascocktails en - drankjes
- 36 x winterse koffie: verwarm je gasten op koude dagen
- Winterse croques: 4 recepten voor de lunchkaart
- Warme onderscheidende winterdranken voor op het winterterras
- Wintercocktails en -dranken: inspiratie voor de koude maanden
- Herfsrecepten van Giel Kaagman, Jorik Degenkamp, Jos Grootscholten en Tim Buis
- Verrassende najaarssoepen
- Twee kookrecepten van stoofgerechten
- Variaties van stoofgerechten met kerrie, chocolade of kokos
- Verrassende stoofgerechten van Erik van Loo en Roger Rassin
- Omzetgroei realiseren in de herfst? Zet cocktails op de kaart
- 5 wijnpairings met herfstgerechten
- Zomergerechten voor Dick Middelweerd, Nel Schellekens, Jim de Jong en Geert Burema
- Nieuwe mosselen: traditioneel seafood wordt hip streetfood
- Nieuwe mosselen: welke saus serveer ik er bij?
- Basisrecept mosselen naturel
- 4 palingrecepten van tweesterrenchef Soenil Bahadoer
- Zomerse gerechten van topchefs
- Tips van bbq-experts: Leer omgaan met de hitte en neem de tijd
- Receptvideo's: chef-koks en hun zomergerechten
- Recept: scholfilets met Zeeuwse lamsoren en Bouchot-mosselen
- Recept Thomas van Santpoort: kabeljauw, paling en schorseneren
- Recept Francois Geurds: asperges met ham, zwezerik of griet
- Creatief met asperge: zo zetten chefs het witte goud op de kaart
- Sterchef Luc Kusters over het witte goud
- Receptvideo's: Sterrenchef en hun lentegerechten
- Roze alcoholvrije cocktails voor Valentijnsdag
Best practices
- Best practice.Horecaondernemers over voorbereiding op Koningsdag
- Best practice.Zo bereiden chefs zich voor op Kerstmis 2024: Slim inkopen en aandacht voor eigen medewerkers
- Best practice.Chefs over Kerst 2023: Koop slim in en houd het betaalbaar voor gasten
- Best practice.Kerstmenu restaurants: Slim inkopen, prijsafspraken maken en calculeren
- Best practice.Vijf manieren om op te vallen met asperges
- Best practice.Voetbalfeest in de horeca: hoe ondernemers inspelen op het EK
Tips
Niet gevonden wat je zocht?
Bekijk alle collecties of zoek in alle artikelen.