Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Filters instellen

Filters instellen

2
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • Binnenkijken bijgisteren

    Binnenkijken bij Stoon gastrobar in Huizen: 'speels en stoer'

    Na een complete verbouwing is Stoon gastrobar in Huizen sinds 31 maart open. Broers Don en Sten Mouissie transformeerden hun voormalige restaurant Isolar tot een eigentijdse gastrobar. Het interieur is stoer en warm, de sfeer toegankelijk. De bekende specialiteit, vlees op een gloeiend hete steen, maakt een stijlvolle comeback.

  • Foto's: Joseph Briaire.
    Binnenkijken bij19 mei 25

    Binnenkijken bij The Saints in Den Bosch: 'Rust in de kamers, explosiever de rest'

    In het hart van Den Bosch, tussen de Parade en de imposante Sint-Janskathedraal, ligt het in maart geopende boutique hotel The Saints. Verdeeld over drie monumentale panden huizen 25 luxe kamers, een kleurrijke livingroom, een bar en twee vergaderruimtes. 'Luxe en comfort versus historie en eigentijds zorgen voor stijlvol hotel.'

  • Binnenkijken bij9 mei 25

    Binnenkijken bij Noordkade van Bjorn van Dijl: grand café met bistroziel

    Klassiek, een tikkie luxueus en tegelijk laagdrempelig. Bjorn van Dijl en zijn vrouw Natascha Lansbergen openen op 9 mei Noordkade in Hendrik-Ido-Ambacht. 'Een grand café dat schuurt tegen een Franse bistro aan. Een plek waar alles klopt', zegt Van Dijl. 'Warm, stijlvol, overzichtelijk, zonder poeha.'

  • Binnenkijken bij6 mei 25

    Binnenkijken bij Tax in voormalig belastingkantoor: hip en vol knipogen

    In hartje Gorinchem openden Björn van Boom en Cindel van der Steldt hun tweede horecazaak: Tax bar & kitchen. Een sfeervolle, hippe huiskamer waar het verleden nog net even doorsijpelt: van het logo tot het speciaalbier 'De Ontduiker'. Neem een kijkje achter de schermen van deze transformatie.

  • Binnenkijken bij1 mei 25

    Binnenkijken bij luxe hotel Rosewood Amsterdam

    Rosewood Amsterdam, gevestigd in het voormalige Paleis van Justitie, is de laatste nieuwe hotelontwikkeling die is toegestaan ​​in een monumentaal pand in Amsterdam.

  • Binnenkijken bij28 apr. 25

    Binnenkijken bij bistro Emmanuelle: 'Sexy en boudoir'

    Wie bistro Emmanuelle binnenstapt, stapt een andere wereld in: vol kleur, printjes, franjes en verleiding. Uitbundig, met een knipoog. Alsof de Franse filmklassieker uit 1974 ineens tot leven komt aan de Groest in Hilversum. 'Een plek die je nieuwsgierig maakt en beetpakt', aldus eigenaar Marco van Velthooven.

  • homepage-118 apr. 25

    Het Rheins investeert €320.000 in nieuwe duurzame keuken

    Landgoed Het Rheins heeft in de keuken alles omgegooid. Er staat nu een gloednieuwe duurzame keuken.

  • fotografie: Ramanda de Bruijn
    Binnenkijken bij14 apr. 25

    Binnenkijken bij het nieuwe Hotel Philippe Suites in mosseldorp Philippine

    Kloeg Collection heeft haar deuren geopend van het enige hotel in Philippine: Hotel Philippe Suites.

  • Virtueel restaurant.
    Interieur en Inrichting10 apr. 25

    Grootste f&b-conceptenbouwer ter wereld: 'Beleving als brandstof van hedendaagse horeca'

    Rafael Larue van Livit Design, de grootste 'f&b conceptenbouwer ter wereld' was in Nederland om f&b-professionals mee te nemen in de wereldwijde trends in eten en drinken.

  • Binnenkijken bij7 apr. 25

    Binnenkijken bij Petite van Casimir Evens: Bistroromantiek en wijnbarchic

    Pal tegenover hun sterrestaurant Odille in Sint Oedenrode openen Casimir Evens en Lotte Bloem Petite, een combinatie van bistro, wijnbar, suites en een boardroom. Het concept ademt een mix van Parijse en New Yorkse invloeden, maar met een warme, dorpsgerichte toegankelijkheid.

  • Binnenkijken bij1 apr. 25

    Binnenkijken bij het vernieuwde restaurant Flore**

    Restaurant Flore, bekroond met twee MIchelinsterren en een Groene ster, heropent op 2 april 2025 haar deuren in De LʼEurope Amsterdam.

  • Foto: Liselore Stap
    Binnenkijken bij31 mrt. 25

    Binnengluren bij 'De Buren': nieuwe wijn- & eetbar met stadse allure

    De Buren in Bussum is een nieuw sfeervol restaurant waar je in de ochtend terecht kunt voor koffie en lekkers en de dag eindigt met een avond vol wijnen, lokale bieren en kleine gerechtjes om te delen. Het interieur is speels en kleurrijk. Binnen gluren? Bekijk de interieurfoto's.

  • Binnenkijken bij28 mrt. 25

    Binnenkijken bij after-dinner club Tuftuf op iconische locatie

    Op de plek waar ooit Disco Dolly en Dansen bij Jansen het Amsterdamse nachtleven kleur gaven, opent Tuftuf.

  • Binnenkijken bij24 mrt. 25

    Binnenkijken bij boutique club MeWe: luxe, sfeer en exclusiviteit

    Het Amsterdamse nachtleven is een exclusieve hotspot rijker: Boutique Club MeWe. De oprichters Jeffrey van Alphen, Vladimir Orelio en Saïd Bardan bundelden hun dertig jaar ervaring in de horeca om een club te creëren met internationale allure, speciaal voor het Amsterdamse 25+ publiek.

  • Binnenkijken bij17 mrt. 25

    Sneak preview: Binnenkijken bij Stoon gastrobar - geïnspireerd door vlees op hete stenen

    Restaurant Isolar in Huizen maakt plaats voor Stoon gastrobar. De broers Sten en Don Mouissie, bekend om hun vleesgerechten op hete stenen, laten zich voor het nieuwe interieur inspireren door dit concept. Brondy Interior Design vertaalt de uitstraling van de hete stenen naar een design met robuuste materialen en organische vormen.

  • Binnenkijken bij10 mrt. 25

    Binnenkijken bij Bar Nola: 'Luxe op 100 m2 met €800.000 investering'

    Met een investering van €800.000 op 100 vierkante meter bezuinigt ondernemer Tom Hamaekers niet op kwaliteit en luxe. 'Ik keek niet naar het geld bij het bouwen van Bar Nola. Ik wilde een vrouwvriendelijke zaak waar luxe, sfeer en warmte samenkomen in een uniek concept dat Maastricht nog niet kent.'

  • 'Restaurant met kleinste kroeg van Nederland.'
    Binnenkijken bij3 mrt. 25

    Binnenkijken bij Café Café: 'Restaurant met minikroeg en grootste terras van 020'

    Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Café Café een restaurant met een groot terras, een borrelgedeelte en een minikroeg van 25 vierkante meter. Younique Concepts opende Café Café aan de Amstel, op de plek waar eerder Amstel1 en Dantzig waren gevestigd. Bekijk de foto's.

  • Planten27 feb. 25

    Deze planten en bomen zijn geschikt voor de horeca

    Horecazaken zonder kamerplanten en bomen lijken steeds meer een uitzondering. Ondernemers kiezen vaak voor levend groen in hun zaak. Deze twintig planten zijn geschikt voor de horeca, inclusief de verzorgingstips.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen